Varen met Vertrouwen

JDyachtexpertise maakt u vertrouwd met uw nieuwe aankoop door begrijpelijke uitleg en handige manoeuvreer tips.

JDyachtexpertise kan u als geen ander vertrouwd maken met uw nieuwe aankoop door begrijpelijke technische uitleg en praktisch manoeuvreer tips.

Varen met Vertrouwen

.Door volledige controle over uw jacht gaat u met meer plezier en ontspanning het water op.

previous arrow
next arrow
Slider

Varen met Vertrouwen

Gefeliciteerd! U heeft een nieuw of gebruikt jacht gekocht maar u zou een gedetailleerde uitleg en vaarinstructie kunnen gebruiken, zodat u met meer zekerheid kunt ontspannen op het water en genieten van uw (spaarzame) vrije tijd.

Met de koop van een jacht komt ook een stuk verantwoordelijkheid. Niet alleen voor uw nieuwe trotse bezit maar ook voor de mensen die met u aan boord verblijven. En dat terwijl de werking van alle boordsystemen u niet volledig bekend zijn en ook het gevoel dat u het jacht volledig onder controle heeft tijdens het manoeuvreren in de haven en rondom sluizen en bruggen nog (enigszins) ontbreekt.

Feitelijk heeft u behoefte aan een complete technische uitleg aan boord van uw jacht in combinatie met een vaar instructie waarbij u de fijne kneepjes van het manoeuvreren in een kleine ruimte wordt uitgelegd.

Elk jacht manoeuvreert op haar eigen manier en een lastige lagerwal situatie komt vaker voor dan gedacht. Wetende dat u in staat bent hier ruim van te voren op te participeren en dat u beschikt over de juiste vaardigheden geeft rust aan boord en verhoogd het gevoel van ontspanning tijdens het varen. 

Een toelichting op belangrijke periodieke onderhoudszaken en hoe hier op een verantwoorde en slimme manier mee om te gaan hoort er vanzelfsprekend bij.

Van jongs af aan vaar ik op kajuitzeiljachten en dit heeft ertoe geleid dat ik het manoeuvreren met deze jachten nauwkeurig beheers. In het verleden heb ik veel ervaring opgedaan met technische overdrachten aan watersporters die geen tot weinig ervaring hadden tot aan zeer ervaren watersporters. De meerwaarde van deze uitgebreide uitleg werd door al deze doelgroepen als zeer positief ervaren.

Naast de andere diensten zoals aankoopkeuringen, taxaties en advieswerk kunt u voor deze service ook bij mij terecht. Graag overleg ik met u waar uw behoefte ligt met betrekking tot uw nieuwe jacht en kijken we samen welke invulling daar het beste bij past. Bijvoorbeeld alleen een technische uitleg of alleen uitleg over het manoeuvreren op de motor en/of onder zeil of beide. Elke gewenste invulling van een volledige dag of dagdeel aan boord is bespreekbaar.

Indien u hieronder uw naam en e-mail adres invult ontvangt een globaal overzicht van de geldende tarieven voor deze service. Afhankelijk van het type jacht en daginvulling maak ik graag een offerte op maat voor u.

Ik ontmoet u graag aan boord van uw jacht.